Astăzi, pe 16 mai, într-o zi plină de semnificație pentru locuitorii municipiului Botoșani, Cătălin – Mugurel Flutur a lansat în mod public Platforma – Program a candidaturii sale pentru un nou mandat de primar. Sub numele de NOVIO 2024, acest program reprezintă o Nouă Viziune de Dezvoltare a orașului, conturată pe baza a trei elemente fundamentale: experiența sa edilitară, rezultatele consultării publice desfășurate în luna aprilie și analiza unor modele de dezvoltare urbană din țară și regiune.

Cu o abordare meticuloasă și detaliată, NOVIO 2024 aduce în prim-plan zece direcții de maximă importanță, fiecare dintre ele abordând subiecte care necesită o intervenție competentă și rapidă. Aceste direcții vizează probleme majore ale comunității, de la infrastructură la servicii de sănătate și până la creșterea locurilor de muncă și mobilitatea urbană.

Din cadrul acestui program administrativ, se conturează Axa Prioritară Botoșani 2030, focalizată pe trei proiecte majore, la care Cătălin – Mugurel Flutur se angajează să lucreze cu prioritate:

1. Înființarea Parcului Industrial Botoșani: Un proiect menit să stimuleze dezvoltarea economică locală prin atragerea investitorilor și crearea de locuri de muncă bine plătite în sectorul industrial.

2. Modernizarea Infrastructurii rutiere și a Transportului public, creșterea Mobilității urbane: O prioritate esențială pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, reducerea congestionării traficului și facilitarea accesului la servicii și oportunități.

3. Inovarea Sistemului de sănătate publică sub aspect logistic și susținerea personalului medical performant: O preocupare majoră pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate și accesibile tuturor locuitorilor, în conformitate cu nevoile și standardele actuale.

Aceste proiecte majore nu sunt doar promisiuni, ci reprezintă angajamente concrete pentru aducerea unor beneficii directe și evidente pentru botoșăneni. Printre acestea se numără creșterea numărului de locuri de muncă bine plătite, sistematizarea transportului public, fluidizarea traficului și protejarea mediului, aducerea serviciilor medicale la standarde de excelență.

Cătălin – Mugurel Flutur împărtășește această viziune ambițioasă împreună cu consilierii din partidul său, PNL, și invită comunitatea botoșăneană să își exprime sprijinul prin participarea la vot pe data de 9 iunie. Prin alegerea corectă, locuitorii pot contribui la realizarea acestei viziuni și la consolidarea dezvoltării durabile a municipiului Botoșani.

În încheiere, Cătălin – Mugurel Flutur mulțumește locuitorilor pentru încrederea acordată și își exprimă determinarea de a continua să servească comunitatea cu integritate și dedicare în următorul mandat de primar.

(Articol redactat de [Valy Hudesti ], Reporter Glasul Nordului.ro)

 

Codul AEP este: CMF21240015

Candidat PNL la Primăria Botoșani