Hudeștiul se poate măndri cu o benzinărie la standarde Europene facută de un om de afaceri cu rădăcini din Alba Hudești. Benzinăria Miracom Hudești este prevăzută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, respectiv staţie de reîncărcare maşini care au consum pe gaz . Doua pompe au fost instalate în staţie, care vor furniza simultan benzină şi motorină.

În magazinul benzinăriei clienţii pot găsi şi alte produse – cafeaua , sucuri apa plata cat si minerala carbogazoasă cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.INTRAȚI SI VĂ CONVINGEȚI!

           Benzinăria Miracom Hudești este prevazută si cu hală pentru materiale de constructii, ciment ,fier, caramida ,bolțari BCA cât si din zgură,produse de finisaj ,tencueli ,vopsiele,produse pentru baie si de bucatarie.

Astfel, compania deţine în prezent o reţea de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din Botoșani.Până în prezent, compania a creat  aproximativ 100 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de milioane în Botosani.

În luna Octombrie 2020 , MIRACOM a deschis o benzinărie în HUDEȘTI, pe DN 29A la ieșire spre Mlenăuți aproate de Podul la Cașca.