Avem alături de noi, pe, dar îl lăsam să se prezinte singur;

Sunt Dănuț Adrian elev în clasa a-XII-a la liceul Dimitrie Cantemir Darabani. Fac muzică de aproximativ trei ani pot să spun că am învățat multe de a lungul timpului, pot să spun că muzică pentru mine este cea mai mare pasiune pe care am avut vreodată. Am început să fac muzică de la vârsta de 16 ani am un mini studioul la mine acasă. Am investit în asta aproximativ 1.500 de euro pe parte audio. Mă ocup de artwork iar când vine vorba să compun mai ajută și iubita mea Rosalinda, însă în mare parte lucrăm amândoi la aceste proiecte muzicale. Vreau să vă spun pe de altă parte că este foarte multă muncă depuse în această această lume a muzicii. În primul rând am nevoie de foarte mult timp deci muzica necesită foarte mult timp în realizarea ei,într-o săptămână reușesc să fac o piesă aproape în totalitate, de exemplu: am nevoie de o voce principală, de două voci secundare, una stânga una dreapta, iar uneori mai folosesc și dublaje după care încep procesul de meets Master, care durează vreo două trei ore apoi, postez melodia.
-Care a fost cea mai mare realizare care ţi-a adus fericire?
Cu aproximativ doi ani în urmă am realizat o piesă, în urma tragediei de la Caracal,pot să spun că această piesă a fost cea mai mare realizare pe care am făcut o vreodată în viața mea, pentru că am avut 500.000 de vizualizări în aproximativ trei luni pe Youtube, ceea ce era, ceea ce a reprezentat succesul meu, dar din păcate canalul acela a fost închis din motive încă neclare probabil Drepturile de Autor pe instrumental, însă acum am realizat un nou canal care are în jur de 2.000 de abonați și vreau să vă spun că mă mândresc cu asta.
Te mai ajuta cinava în ceea ce faci ?
În aceste proiecte muzicale mă implic atât eu cât și iubita mea care este lângă mine și mă susține de fiecare dată în realizarea unui videoclip muzical, am realizat și un videoclip pentru liceul din Darabani, cu titlu ,, Cantemirii suntem noi, un videoclip de promovare a liceului. Pot să spun că am muncit foarte mult la acel proiect și pot să spun că profesorii și cadrele didactice mă susțin în ceea ce fac și chiar apreciază asta. Vreau să mai menționez faptul că acum trei luni am scos prima melodie alături de iubita mea care se numește Iubește-mă o viață,care e din prima zi peYoutube a făcut aproape 1.000 de vizualizări iar pe parcurs am strâns în jur de 4.000 de vizualizări ceea ce reprezintă foarte mult pentru mine.
-La sfârşitul interviului nostru  ce ne mai poţi spune ?

Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor, care vizionează muzica mea apreciez foarte mult, fiecare persoană ce a distribuitclipul.
Am realizat aceste proiecte muzicale în aproximativ trei ani,că depinde numai de tine dacă vrei să ajungi undeva, fiindcă de cele mai multe ori când vreu să faci o înregistrare multe persoane cer mulţi bani de aceea am făcut un ministudio şi dacă cineva ar vrea să realizeze o piesă alături de studioul nostru care se numește Swift Studio records aș fi de acord. Gasiți canalul de yuoutube la acst link https://www.youtube.com/channel/UCkHJkfBDM2DVQmFiAatJwAQ