Nicu Strugariu și-a depus candidatura pentru fotoliul de primar, dar şi pentru consiliul local Hudeşti din partea  ALDE.
Prinicpalele declaraţii ale domnului Nicu Strugariu:
,,Mă numesc Nicu Strugariu, am 37 de ani şi candidez la primăria Hudeşti din partea  ALDE. Am depus astăzi dosarele de candidatură. Împreună cu echipa mea din ALDE sperăm să scoatem un rezultat bun, sperăm să schimbăm ceva în bine, să schimbăm în bine comuna. Avem o echipă cu experienţă în mai multe domenii, în domeniul administrativ, oameni care cunosc problemele locuitorilor, oameni care nu au mai avut treabă cu primăria, nu au mai avut funcţii sau anumite privilegii. Sperăm să facem ceva bun, am o experienţă în administraţie,chiar dacă vin dintr-o administraţie privată şi nu vin din administraţia publică, eu cred că am făcut ceva, ca om. Cred că pot să administrez o comună în bine.
Comuna Hudeşti are foarte multe probleme: începând de la apa curentă, drumurile, şanţurile, chiar şi chestiuni administrative și de fond funciar.  Aceste probleme,dar și altele care nu sunt încă rezolvate, sperăm că împreună le vom găsi soluții. Vom duce mai departe şi proiectele începute de către ceilalți, dar vom iniția și proiecte noi. Sperăm, cu ajutorul dumneavoastră, să scoatem un rezultat bun şi dacă ne daţi şansa cred că vom reuși să  facem doar lucruri benefice pentru cetățeni.

                                                                                Aşa să ne ajute Dumnezeu!!!!”

VOTAȚI ALDE

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔