Administrația actuală a orașului Dorohoi este criticată pentru neglijarea patrimoniului urban, necesitând o reînnoire și o abordare energică pentru viitorul comunității.

Dorohoi, 24 Mai 2024:

Un restaurant privat abandonat și neîngrijit în centrul orașului Dorohoi, fără ca proprietarul să fie sancționat de autorități, reflectă imaginea unei administrații îmbătrânite și stagnante. Aceasta este imaginea administrației condusă de primarul Dorin Alexandrescu, care a deținut funcția de primar timp de 16 ani.

Primăria Dorohoi are toate mijloacele necesare pentru a înlătura astfel de pete negre de pe imaginea orașului. Orașe precum Cluj-Napoca și Oradea sunt exemple demne de urmat, unde ruinele nu sunt tolerate și unde administrația locală a demonstrat energie, ambiție și dorința de a face schimbări pozitive. Din păcate, actualul primar Alexandrescu nu mai deține aceste calități de mult timp.

Un alt exemplu de neglijență administrativă este proiectul abandonat al Casei de Cultură, început în urmă cu peste 30 de ani. Aceasta trebuia să fie o mândrie a orașului, dar a fost lăsată în paragină, ajungând în cele din urmă în proprietatea unui operator economic. Această ruină, situată în inima orașului, este un simbol al lipsei de viziune și interes din partea primarului Dorin Alexandrescu.

“Imaginea administrației Alexandrescu este una îmbătrânită, blocată în timp, reflectând vremurile demult apuse,”Avem nevoie să urmăm exemplul orașelor de succes precum Cluj și Oradea, unde astfel de ruine nu își au locul. Primăria are toate mijloacele necesare pentru a înlătura astfel de pete negre de pe imaginea Dorohoiului. Ne trebuie energie, ambiție și dorință, atribute pe care actualul primar nu le mai are de mult.”

În data de 9 iunie, locuitorii Dorohoiului sunt invitați să aleagă viitorul și energia în detrimentul trecutului. “Dragi dorohoieni, vă rog să mă alegeți pe 9 iunie – alegeți energia, alegeți tinerețea, alegeți viitorul, nu mai alegeți trecutul,” a adăugat Alexandru Dumitriu candidat la functia de primar prntru Orașul Dorohoi

Această schimbare este esențială pentru revitalizarea orașului Dorohoi, pentru a transforma orașul într-un loc modern și atractiv, unde interesele comunității sunt prioritare.

About Partidul Național Liberal – filiala Botoșani
Partidul Național Liberal – filiala Botoșani este dedicat îmbunătățirii calității vieții în comunitatea locală prin politici inovatoare și o administrație energică și vizionară. Ne angajăm să promovăm interesele cetățenilor și să construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii.

Realizat la comanda Partidul Național Liberal – filiala Botoșani. Cod mandatar financiar 21240015 .