Ministrul Muncii, Marius Budăi sustine ca că este o gogomănie acest proiect, în condiţiile în care există prevederi clare în domeniu în acest moment.

Gogomăniile servite pe bandă rulantă nu au niciun gust dacă nu sunt condimentate cu minciuni. Asta pare a fi rețeta aplicată de „maeștrii bucătari” ai Opoziției.

Stau și mă întreb, cine mai poate număra toate amatorismele toxice și gogoșile servite de acești politicieni de ocazie, care pretind că acționează în slujba românilor?

Dacă ieri tăiam vouchere de vacanță și salarii, astăzi, ultima gogomănie a peneliștilor este proiectul care vrea să reintroducă săptămâna de lucru de 6 zile, pe care cei mai maturi o ținem minte (și nu cu plăcere), de pe vremea cealaltă.

Această măsură absurdă și nedospită nu numai că ne dă înapoi cu 30 de ani dar ne și decuplează de Europa, de civilizație și de politicile moderne care urmăresc creșterea eficienței și productivității muncii. În timp ce în Europa se reduce timpul de lucru la sub 40 de ore pe săptămână, peneliștii vor să spargă norma la hectar chemând oamenii la muncă sâmbătă. Halal partid „pro-european”!

Ce este și mai trist este că deputații care au inițiat acest proiect de lege încearcă să-l legitimeze în spațiul public prin tot felul de șiretlicuri și mistificări. Noroc că minciuna are picioare scurte!

Românii trebuie să știe că guvernul PSD, care a condus cu succes și pricepere timp de 6 luni Consiliul Uniunii Europene, va veni mereu către oameni cu soluții armonizate cu cele mai bune practici ale partenerilor noștri, dar gândite și implementate pentru beneficiul fiecărui cetățean!

Îi somez pe colegii din opoziție să înceteze să mai intoxice spațiul public cu gogoși necoapte și aberații toxice. Îi încurajez să depășească zodia amatorismului politic în care se afundă pe zi ce trece. Altfel, tare mi-e teamă că românii or să le servească la urne o porție dublă de indigestie”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi.