Potrivit site-ului https://www.rotalianul.com/un microbuz cu 4 români la bord a plonjat mai mult de douăzeci de metri în jos pe escarpă între Centallo și Castelletto Stura, noaptea trecută.

Alarma s-a dat în jurul orei 21:00. La fața locului au sosit serviciile de urgență ale serviciului regional 118, împreună cu pompierii, care au fost mobilizați cu echipe de la postul de comandă provincial din Cuneo și de la detașamentul de voluntari din Busca, și carabinierii.

În autovehicul se afla și un bărbat în vârstă de 30 de ani, de naționalitate română, care din păcate a murit pe loc.

Născut în 1993, Adrian S.S. de naționalitate română, a fost victima accidentului mortal care a avut loc în prima parte a serii de ieri, miercuri, 20 septembrie, în zona Centallo.

Sursă foto: lafedelta.it.

Bărbatul se deplasa pe drumul provincial 3, pe tronsonul care duce din centrul orașului de la periferia orașului Cuneo spre Castelletto Stura, ca pasager într-un microbuz Ducato cu nouă locuri, împreună cu șoferul vehiculului și alți trei pasageri, toți conaționali.  Adrian era din Botoșani.

În momentul în care au ajuns la prima curbă, șoferul a pierdut controlul vehiculului (din motive care nu au fost încă stabilite), microbuzul a părăsit carosabilul și a plonjat mai mult de 20 de metri în panta adâncă care însoțește drumul în acel punct.

Sursă foto: lafedelta.it.

În accident au mai fost implicate alte trei persoane, niciuna dintre ele în stare gravă. Două erau în cod verde, una în cod galben și, după ce inițial au refuzat transportul la spital, au ajuns în cele din urmă la spitalul din Cuneo.