Andreea, soția lui Dinu Dămileanu, tânărul de 25 de ani care a murit într-un cumplit accident la Avrămeni, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Puternic afectată de moartea tatălui copiilor săi, tânăra a postat un mesaj prin care a arătat prin câtă durere trece în aceste momente.

Sunt lacrimi atât de grele și de fierbinți, încât ochii nu le pot plânge. Ele zac in inimă, arzand-o”, a scris Andreea, care l-a citat pe Nicolae Iorga.

Imediat, a primit zeci de mesaje de condoleanțe.

Tânărul mort în accidentul de sâmbătă după-amiază pe un drum local din comuna Avrămeni, drum care leagă localitățile Panaitoaia și Zoițani, a lăsat în urma sa doi copii. Cei care vor să ajute familia acestuia, au la dispoziție un cont bancar unde pot face donații.

„ La cererea prietenilor,cunostintelor si apropiatilor care vor sa fie alaturi de familia Damileanu ce trece prin momente tragice si sfasietoare , dupa disparitia celui ce a fost un fiu,frate, sot,tata si prieten Dinu Valentin Damileanu sa ne unim cu totii sa ajutam cei 2 copilasi ramasi fara tatal lor iubit. Va multumim pentru sprijinul vostru. Dedesubt va postez contul lui Andreea; COD IBAN RO65CECEC001946345656311 CEC BANK S.A- DAMILEANU ANDREEA DENISA”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Dinu Dămileanu s-a căsătorit acum patru ani și prea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa Andreea, care i-a oferit și doi băieței. Povestea lor a fost întreruptă, însă, sâmbătă, în momentul în care Dinu a urcat la volanul unei mașini decapotabile, a ieșit de pe drum și a lovit un stâlp, după care s-a răsturnat.

Botoșăneanul de 25 de ani a fost proiectat afară din mașină și a murit la locului accidentului, fără nicio șansă de a supraviețui.