Biserica Cimitirului Pacea din Botoşani a fost astăzi neîncăpătoare pentru cei care au vrut să-și ia rămas bun sau să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost până acum doar câteva zile Şeful Compartimentului Primire Urgenţe de la Spitalul din Dorohoi.

Medicul Ovidiu Alexa a decedat vineri, după ce s-a întors de la serviciu, moartea acestuia, la vârsta de 46 de ani, fiind pusă pe seama suprasolicitării profesionale.

Cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al medicului Ovidiu Alexa a ajuns la Botoșani, în jurul orei 11.00, iar printre cei prezenți la înmormântare au fost directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliţei, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati”, Doina Caba,  managerul Spitalului Municipal Dorohoi, medicul Valerian Andrieş, precum și șeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care a ajuns în curtea bisericii de la Botoșani a pornit sirenele autosanitarei când sicriul cu trupul neînsufleţit al medicului a fost scos din biserică, un gest similar fiind făcut și în această dimineață când cortegiul a poposit și la Spitalul Municipal Dorohoi.

Medicul Ovidiu Alexa a fost un medic foarte apreciat în județul Botoșani iar trecerea sa în neființă este considerată o pierdere foarte grea pentru sistemul sanitar din județ. sursa  :https://botosani24.ro/

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔