Medicii fac eforturi să-l țină în viață.

Starea cântărețului Nicolae Botgros s-a înrăutăți! Acesta a ea ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Chișinău în urmă cu trei zile. Cântărețul a fost infectat cu noul coronavirus.Nicolae Botgros a suferit complicații și a ajuns la reanimare. În urmă cu trei zile, cântărețul a fost internat la Institutul de Medicină de Urgență, informație confirmată chiar de fiul violonistului, Corneliu Botgros.

Potrivit sursei citate, Corneliu Botgros a declarat că tatăl său a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare gravă. Fiul maestrului a mai precizat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv.Sursa cancan.ro/Să ne rugăm pentru sănătatea lui!Să-i dorim multă sănătate și ajutor în aceste momente grele.Să ne trăiești maestre,c-avem mare nevoie de tine și talentul tău!Doamne ajută!

De asemenea, tot fiul violonistului a mărturisit că nu știu foarte multe detalii despre starea lor de sănătate pentru că ei sunt izolaţi în spital fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi.

Cine este violonistul celebru

Nicolae Botgros este un violonist celebru în vârstă de 65 de ani. Acesta s-a născut  în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

La vârsta de șapte ani a mers la Școala de muzică din Cahul, iar împreună cu unul dintre frații săi, s-a întors acasă pentru că nu mai avea bani. După câțiva ani, familia Botgros cânta la nunți, iar Nicolae a ales să lase toba în favoarea viorii. Ani mai târziu, Nicolae a ajuns la Soroca, la Școala de iluminare culturală, unde a asistat pentru prima oară la un concert.