Medicul primar de medicină internă Mariana Andrioaie a decedat, în spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Aceasta a fost transferată cu ambulanța miercurea trecută, după ce organismul nu mai răspundea la tratamentul care îi era administrat la Botoșani.Medicul internist, de 67 de ani, care făcea doar gărzi în Spitalul Județean, a fost primul care a insistat ca tânăra de 27 de ani, diagnosticată ulterior cu Covid-19, să fie testată pentru această boală, în ciuda opoziției infecționiștilor.

Deși medicul de la Botoșani a intrat în contact cu acea pacientă, nu a fost pozitivă pentru COVID-19, ea fiind retestată după câteva săptămâni, când a început să acuze simptome specifice, afirmă jurnaliştii stiri.botosani.ro.

A fost internată la Botoșani, după care transferată la Iași.Conform DSP Botoşani, “Dr. AM medicină internă, 68 ani, contact cu caz confirmat în 23.03, recoltat pe 24.03, rezultat negativ. Pe 29.03, se simte rău, pe 19.04 se internează la secţia infecţioase Botoşani, testată pe 20.04 cu rezultat pozitiv, transferată la Spitalul de Infecţioase Iaşi pe 24.04, înregistrat decesul pe 27.04. Suferea de diabet zaharat şi cardiopatie hipertensivă.”

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔