Într-un colț liniștit al orașului Botoșani , unde inimile bune se întâlnesc și se unesc într-un scop comun, Asociatia GRUP CIVIC Botosani  desfășoară acum o călătorie extraordinară, plină de speranță și generozitate,,CAMPANIA 5.000 DE ZÂMBETE‼️ “Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de sprijinul vostru!” este chemarea noastră către toți cei care împărtășesc aceeași dorință de a aduce lumină în viețile celor mai nevoiași.

“Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de sprijinul vostru!” răsuna cuvintele organizatorilor Asociatia GRUP CIVIC Botosani. care caută  voluntari inimoși, oameni dispuși să ofere din timpul și energia lor pentru a aduce bucurie în inimile copiilor săraci din mediul rural.

“Fiecare gest, fiecare clipă petrecută alături de noi, contează enorm în realizarea acestei campanii.” Acestea sunt cuvintele care răsună în comunitate, creând un val de entuziasm și solidaritate. amenii se adunau, punând la dispoziție resursele lor pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor mai prețioși eroi – copiii săraci.

Prin intermediul voluntarilor, campania urmărește să ofere pachete cu dulciuri și portocale la 5000 de copii în perioada 18-23 decembrie. Organizatorii își propun să strângă aproximativ 80.000 de lei pentru această cauză și încurajează atât voluntarii individuali, cât și firmele să se implice.

În plus, se invită firmele să sprijine cauza oferind 20% din impozitul pe profit, iar persoanele fizice și juridice sunt încurajate să ofere orice contribuție pentru a aduce lumină în viețile acestor copii.

Suma necesară pentru dulciurile destinate copiilor minunați se ridica la aproximativ 80.000 de lei. Fiecare leu adus în coșul de donații era o rază de lumină în viețile acestor copii.Fiecare zâmbet pe care îl aducem înseamnă lumea pentru acești copii. Fie că suntem voluntari, sponsori, sau simpli oameni cu inimi deschise, împreună putem face o schimbare reală în viețile acestor micuți. Vă rugăm să vă alăturați nouă, să fim un izvor de bucurie în această perioadă specială. Împreună, vom aduce lumina în întunericul unei realități grele și vom crea amintări frumoase care vor dăinui pentru totdeauna.

 

“Vă rugăm să vă alăturați nouă în această călătorie,” îi îndemnau pe toți. “Fiecare zâmbet pe care îl aducem înseamnă lumea pentru acești copii.” Este chemarea la inimă deschisă, o invitație ce face parte dintr-un act de iubire și grijă față de cei mai vulnerabili membri ai comunității.

.

Vă rugăm să luați în considerare această invitație de a face parte din povestea noastră de solidaritate și dragoste în această perioadă specială. Fiecare firmă și fiecare persoană care se alătură este o stea pe cerul nostru, strălucind cu generozitate și compasiune.✅IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401. ✅IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. ✅IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.

Cu precizarea ,,5000 DE ZÂMBETE”  Cu recunoștință și speranță, Echipa “5000 de Zâmbete”

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔