NORVEGIA

(53)

1 Instalator (Locuri de munca private si industriale, program de lucru 07:00 – 15:00/17:00. Calificare, minim 3 ani experienta. Limba engleza la nivel de comunicare)

2 Sticlar / slefuitor sticla (activitati specifice in cadrul unei fabrici de productie artizanala de pahare de vin, boluri, lampi, vase, pahare cu flori, vaze, sticlă de artă și figuri de cristal, in special lampi si pahare de vin; program de lucru 37, 5 ore pe săptămână. Cerinte loc munca:certificat de artizan sticla sau minim 5 ani experienta in domeniu. Limbi straine: scandinava sau engleză fluent)

3 Sticlar / artizan sticla(Descriere loc munca:activitati specifice in cadrul unei fabrici de productie artizanala de pahare de vin, boluri, lampi, vase, pahare cu flori, vaze, sticlă de artă și figuri de cristal, in special lampi si pahare de vin; program de lucru 37, 5 ore pe săptămână.Cerinte loc munca:certificat de artizan sticla sau minim 5 ani experienta in domeniu. Limbi straine: scandinava sau engleză fluent)

1 Ajutor constructor(Descriere loc munca:Lucrari specifice de reabilitare și construcții la case și clădiri private, reparații și înlocuire a oricăror piese în și pe aceste tipuri de clădiri. Cerinte loc munca:- Limbi straine: Engleza minim B1)

1 Stilist autovehicule (Descriere loc munca:Aplicare folie/stikere si nuantare masini, program de lucru: 37,5 ore pe săptămână, în zilele lucrătoare de la 0800 la 1600.Cerinte loc munca:Minim 2 ani experiență, permis de conducere clasa B Limbi straine: Limba: engleză – bine, norvegiană nu este necesară, dar reprezintă un avantaj)

1 Farmacist ( Descriere loc munca:Serviciu clienți la ghișeu și tratarea rețetelor in farmacii din lantul Vitusapotek. Misiuni speciale bazate pe competență și experiență ; program de lucru 37,5 ore pe saptamana. Cerinte loc munca:Licență sau master în farmacie. Limbi straine: testul de limba norvegiană la nivel B2 pentru a obține autorizația în Norvegia)

40 Muncitor in productie (Descriere loc munca:activitati specifice in cadrul unei întreprinderi de acvacultură integrată vertical, a cărei producție se întinde de la icre până la vânzarea de produse finite de somon de crescătorie ( recoltarea și prelucrarea somonului, inclusiv tăierea manuală, ambalarea, pregătirea, sortarea și altele asemenea); program de lucru 37,5 ore pe săptămână, se lucreaza în ture, astfel încât să se schimbe tura de zi și tura de seară la două săptămâni; vor exista posibilități de a lucra suplimentar, iar alteori ar putea fi mai puțin de 37,5 ore pe săptămână.Cerinte loc munca:experiența din producția de somon sau alte produse alimentare este un avantaj, dar nu o necesitate.Limbi straine: engleză

1 Tehnician dentar (Descriere loc munca:Laborator complet echipat cu utilaje și produse stomatologice de calitate, program de lucru 37,5 ore pe săptămână, în fiecare zi lucrătoare de la 8 la 16.Cerinte loc munca:Tehnician dentar cu sau fara experienta.Limbi straine: engleză, norvegiană, suedeză sau daneză)

1 Mecanic auto (Descriere loc munca:Activitati specifice intr-o companie de reparatii auto de dimensiuni medii, specializata in reparatii mecanice/electrice/AC, service si intretinere, toate mărcile , mașini de epocă , de lux : service întreținere, inspecții UE, reparații auto (nu reparații caroserie), schimbări anvelope pentru toate mărcile de mașini, program de lucru 08:00 – 16:00 de luni până vineri.Cerinte loc munca:Mecanic auto certificat cu minim 4 ani de experiență, Experiență în depanare, service și reparații, Bune abilități IT, Permis de conducere clasa B (mașină standard), Abilități sociale bune.Limbi straine: Bune abilități de limba engleză verbală și scrisă. Bune abilități verbale și scrise într-o limbă scandinava)

1 Tehnician control dimensional (Descriere loc munca:asigurare a calității, control, testare și inspecție a materialelor, precum și control dimensional , activități de deplasare, activitati specifice în domeniul inspecției, testării și certificării, lucru prin rotație.Cerinte loc munca:Certificat relevant ca inspector dimensional, Experiență de minim 5 ani în domeniul controlului dimensional, dar altă experiență relevantă poate fi înlocuită cu alte medii, Bune cunoștințe de calculator și capacitatea de a citi și înțelege desene de construcție și desene izometrice , Permis de conducere clasa B, Abilități bune de a comunica și de a lucra împreună cu ceilalți, experiență în lucrul pentru companii care cooperează cu șantierele navale norvegiene sau furnizorii altor afaceri similare Limbi straine: limba engleză minim B2)

1 Electrician(Descriere loc munca:instalatii private si industriale, instalatii solare, program de lucru 07:00 – 15:00/17:00 Cerinte loc munca:calificare, minim 3 ani experienta.Limbi straine: limba engleza la nivel de comunicare)

BELGIA

(96)

1 Ospatar (Descriere loc munca:Veti primi clientii si ii vetui servi intr-o atmosfera autentica; veti consilia clientii si le veti sugera variante de meniu; veti ajuta la bar. Veti avea nevoie de masina pentru a ajunge la restaurant, deoarece este dificil sa ajungeti acolo cu mijloace de transport in comun.Cerinte loc munca:Nu sunt cerinte specifice pentru studii sau experienta; se cauta o persoana politicoasa, prietenoasa si vesela, cu o infatisare ingrijita; care sa aiba abilitati lingvistice si sa ii placa sa socializeze; sa fie dispusa sa lucreze in weekend; iubitoare de bere- cunoasterea unor informatii de baza despre bere si despre fabricile de bere este cu siguranta un avantaj; care sa isi asume responsabilitatea; sa poata lucra in echipa si sa impartaseasca filozofia afacerii; persoana rezistenta la stres; limba engleza sau franceza- conversational; persoana comunicativa, responsabila, cooperanta, flexibila, orientata catre client.Limbi straine: limba engleza sau franceza- conversational)

25 Muncitor necalificat in agricultura (lucratori in activitati din pepiniera:taiere copaci, etc.) Descriere loc munca:Pepinierele de copaci sunt destul de răspândite în Flandra, dar sunt concentrate mai mult în Flandra de Est. Acestea includ în principal arbori ornamentali din regiunile Wetteren, Oosterzele, Laarne, Wichelen și Lede. Cultivarea arborilor forestieri este localizată în principal în zonele Maldegem, Waarschoot și Evergem. Esența acestei activități constă în recoltarea, adică tăierea copacilor, pregătirea lor pentru vânzare și plantarea de noi copaci. Plantarea de noi copaci include și activități ulterioare, cum ar fi curățarea de crengi, plivitul, întreținerea plantațiilor etc.Cerinte loc munca:Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limbi straine: limba engleza- avantaj

25 Muncitor necalificat in agricultura (lucratorii care recolteaza legume in aer liber: conopida,praz) Descriere loc munca:Cultivarea legumelor în aer liber se face în principal în Flandra de Vest și în regiunea din jurul Mechelen. Aici veți găsi culturi precum praz, conopidă, dovlecei, varză de Bruxelles, ciuperci etc. De asemenea, în provincia Limburg există multe ferme care cresc sparanghel. Cicoarea este cultura principală în Brabantul Flamand. Recoltarea diferitelor tipuri de legume se face în moduri diferite și depinde foarte mult de produs. Câteva exemple: Recoltarea produsului: Conopidă, varză, dovlecei: se taie și se pun pe curea sau în cutie; Varza de Bruxelles: se introduc tulpinile tăiate în mașina de recoltat.Sortarea și pregătirea pentru piață: Conopidă/Varză de Bruxelles: se îndepărtează frunzele și produsul de calitate inferioară de pe banda de sortare; Praz: se curăță și se pune în cutii.Cerinte loc munca:Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari.Limbi straine: limba engleza- avantaj

25 Muncitor necalificat in agricultura(lucratori care culeg fructe moi// fructe de padure) Descriere loc munca:Cultivarea fructelor moi se face pe întreg teritoriul Flandrei, cu grupări în nordul Anversului, în sudul Limburgului și răspândite în Flandra de Est și de Vest. Esența acestei activități este de a culege fructele fără a le deteriora. Este important să recunoașteți fructele coapte și să știți cum să le culegeți. Fructele culese trebuie puse în cutii.Cerinte loc munca:Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari.Limbi straine: limba engleza- avantaj

20 Muncitor necalificat in agricultura(lucratori care culeg fructe tari: pere, mere, etc.) Descriere loc munca:Există o concentrație mare de culturi de fructe tari (mere și pere) în sudul provinciei Limburg și în estul Brabantului Flamand (Hageland). Regiunea Waasland este, de asemenea, o zonă specializată în cultivarea perelor. Esența acestei activități este de a culege fructele fără a le deteriora. Când vine vorba de mere și pere colorate, este important să recunoașteți fructul copt și să știți cum să îl culegeți. Pentru a culege din vârfurile copacilor se folosesc scări sau camionete de cules. Fructele culese sunt adunate în lăzi mari de lemn. Cerinte loc munca:Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari.Limbi straine: limba engleza- avantaj

DANEMARCA

(5)

1 Izolator (Descriere loc munca:Sa va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze.Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza.Cerinte loc munca:Se cauta persoane cu cativa ani de experienta in domeniu.Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana Se cer acte de calificare/pregatire in domeniu- tehnician izolator Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma.Candidatul trebuie sa detina certificat valabil de sanatate pentru munca offshore(+Certificate BOSIET,H2S)Limbi straine: engleza)

1 Montator schele (Descriere loc munca:Sa va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze.Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza.Cerinte loc munca:Se cauta persoane cu cativa ani de experienta in domeniu.Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana ca montatori schele,izolatori,vopsitori sau electricieni.Se cere pregatire in domeniu IRATA nivel 1, 2, or 3.Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma. Se cauta o persoana adaptabila,flexibila care sa se poata integra in colectiv.Munca trebuie efectuata in siguranta si cu responsabilitate.Candidatul trebuie sa detina certificat valabil de sanatate pentru munca offshore(+Certificate BOSIET,H2S) Limbi straine: engleza)

1 Instalator tevi (Descriere loc munca:Sa va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze.Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza.Cerinte loc munca:Se cauta persoane cu cativa ani de experienta in domeniu.Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana Se cer acte de calificare/pregatire in domeniu Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma.Candidatul trebuie sa detina certificat valabil de sanatate pentru munca offshore(+Certificate BOSIET,H2S).Limbi straine: engleza)

1 Alpinist utilitar (Descriere loc munca:Sa va lucra la una din cele mai mari proiecte de infrastructura daneze.Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza.Cerinte loc munca:Se cauta persoane cu experienta care au mai lucrat ca montator schela,ca vopsitor,ca izolator .Au avantaj cei care au lucrat pe platforme marine de gaz sau petrol sau industria eoliana.Se cere pregatire in domeniu IRATA nivel 1, 2, or 3.Vor fi efectuate obligatoriu cursuri de securitate/siguranta in munca inainte de prima deplasare pe platforma. Se cauta o persoana adaptabila,flexibila care sa se poata integra in colectiv.Munca trebuie efectuata in siguranta si cu responsabilitate.Candidatul trebuie sa detina certificat valabil de sanatate pentru munca offshore(+Certificate BOSIET,H2S). Limbi straine: engleza

1 Vopsitor industrial (Descriere loc munca:Se vor efectua lucrari de vopsire uscata/ umeda.Se vor examina vizual suprafetele pentru inlaturarea impuritatilor/defectelor.Se vor efectua vopsiri cu mana,airless,cu tub spray etc.Straturile de vopsea se vor aplica conform instructiunilor.Se vor pregati suprafetele care vor fi vopsite.Se va verifica securitatea/siguranta in utilizare a echipamentelor folosite.Salariatul va identifica/evalua riscuri,va participa la sedinte tehnice.Trebuie sa inteleaga functionarea compresoarelor,sa aiba cunostinte de TDS (technical Data Sheet) si MSDS ( Material Safety Data Sheet ).Trebuie sa inteleaga procedurile BOLL,HAVS(Hand Arm Vibration Syndrome) SI COSHH ( Control of Substances Hazardous to Health).Se va lucra in ture de 12 ore timp de 2 saptamani+3 saptamani pauza.Cerinte loc munca:Se cauta persoane care pot dovedi experienta si competenta profesionala .Se cere cunoașterea specificațiilor și procedurilor clienților, inclusiv a fișelor de date ale producătorilor.Trebuie sa fie capabil sa evalueze riscurile pentru sănătate/siguranță și mediu. Se cere cunoasterea HAVS –PUWER- Manual Handling Awareness.Candidatul trebuie sa detina certificat valabil de sanatate pentru munca offshore(+Certificate BOSIET,H2S)Limbi straine: engleza

POLONIA

(27)

5 Muncitor depozit – operator stivuitor (Descriere loc munca:Transportul produselor de la productie la depozit;- Control produselor expediate din depozit;- Pregatirea produselor gata de expediere;- Conducerea activitatilor de incarcare si descarcare;- Finalizarea comenzilor, ambalarea paletilor cu folie;- Distributia marfii in depozit.Cerinte loc munca:Permis de conducere stivuitoare UDT. Experienta profesionala de muncitor depozit constituie avantaj. Educatie de baza. Determinat, constiincios, punctual, pregatit pentru lucru in 3 schimburi. Limbi straine: Engleza, poloneza nivel A2 (elementar).

5 Asistent productie (Descriere loc munca:- Incarcarea si descarcarea elementelor in si din masina;- Instalarea accesoriilor  la linia de productie;- Pregatirea locului de munca pentru asamblare si ambalare;- Controlul calitatii si controlul etichetelor produselor;- Pregatirea elementelor pentru a fi folosite in procesul de productie.Cerinte loc munca:Educatie de baza. Determinat, constiincios, punctual, pregatit pentru a lucra in trei schimburi.Limbi straine: Engleza, poloneza nivel A2 (elementar)

5 Operator masina CNC (pentru candidatii fara experienta se ofera training) Descriere loc munca:- Instruire pe linia de productie sub supravegherea unui operator cu experienta;- Pregatire pentru munca in mediul MES (Manufacturing Execution System);-Pregatirea elementelor pentru productia curenta;- Asamblarea accesoriilor si altor materiale intr-o anumita zona;- Controlul permanent al calitatii produselor.Cerinte loc munca:Minim invatamant profesional. Experienta profesionala ca muncitor in productie constituie avantaj. Determinare, constiinciozitate, punctualitate, pregatit pentru a lucra in 3 schimburi.Limbi straine: Engleza, poloneza nivel A2 (utilizator elementar)

3 Lacuitor/vopsitor (Descriere loc munca:Operatiuni in atelierul de vopsire cu pulbere sau aplicarea unui strat de vopsea pe produsele fabricate.Cerinte loc munca:Minim studii profesionale. Experienta in domeniu reprezinta avantaj.Limbi straine: Engleza sau poloneza)

3 Strungar/frezor (Descriere loc munca:Exploatarea utilajelor de frezat/strung, prelucrare materialeCerinte loc munca:Invatamant profesional tehnic de baza. Experienta profesionala in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic.Limbi straine: Engleza sau poloneza)

2 Sudor MIG/MAG sau gaz (Descriere loc munca:Sudarea cu metode MIG/MAG sau gazCerinte loc munca:Minim invatamant profesional tehnic de baza. 6 luni experienta. Cunostinte de baza desen tehnic, sudura cu metode MIG/MAG sau gaz.Limbi straine: Engleza sau poloneza)

2 Lacatus (Descriere loc munca:Prelucrare manuala sau semiautomata a metalelor.Cerinte loc munca:Invatamant profesional tehnic de baza. Experienta in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic.Limbi straine: Engleza sau poloneza)

2 Operator CNC (Descriere loc munca:Operarea masinilor unelte cu comanda numerica/ si/sau a arzatoarelor cu plasma/laser.Cerinte loc munca:Minim invatamant profesional tehnic. Experienta in domeniu. Cunoasterea elementelor de baza ale desenului tehnic, operare CNC.Limbi straine: Engleza sau poloneza)

FINLANDA

(10)

10 muncitor in industria prefabricatelor din beton, constructie elementi (Descriere loc munca:activitatea consta in realizarea armaturilor din fier in elementele de beton; citirea planului; munca se desfasoara in 2 schimburi.Cerinte loc munca:se cere experienta in munca constructiilor de elemente. Limbi straine: cunoasterea limbii engleze este un avantaj in procesul de selectie)

MALTA

(2)

1 Inginer constructor (Descriere loc munca:Perit Anthony Robinson si Asociatii cauta sa recruteze un inginer constructor cu accent special pe proiectarea betonului armat turnat in sit si a structurilor de zidarie portanta la standardele britanice sau Eurocod.Cerinte loc munca:Candidatul de succes trebuie sa aiba minim trei ani de experienta de lucru post-universitare si sa sa fie fluent în engleza, sa supravegheze lucrarile de constructie în derulare si sa asiste asociatii în pregatirea listelor de cantitati si documente de licitatie pentru o varietate de tipuri de cladiri.Limbi straine: Engleza fluent)

1 Proiectant CAD (Descriere loc munca:Proiectarea planurilor utilizand software-ul de proiectare si desenare asistata de calculator (CAD. Se lucreaza sub supravegherea inginerilor.Proiectarea planurilor folosind software-ul de proiectare si desenare asistata de calculator (CAD),Precizarea dimensiunilor si materialelor, lucrul din schite brute si specificatii create de ingineri.Adaugarea detaliior la planurile de inginerie din cunostintele lor despre tehnicile de baza de constructie.Cerinte loc munca:Cunostinta in software CAD. Experienta anterioara in proiectarea serviciilor de inginerie ar constitui un avantaj.Limbi straine: Engleza)

TOTAL LOCURI DE MUNCA IN UE/SEE = 193