Cu mare bucurie, vă anunțăm că pe 8 noiembrie sunteți invitați să vă alăturați sărbătoririi Hramului satului Teioasa, situat lângă frumosul oraș Darabani. Va fi o zi deosebită, plină de muzică și bucurie, cu un spectacol oferit de talentata formație Royal Band din Darabani și cu participarea specială a celor minunate Fete de la Botoșani.

Această zi este una importantă pentru comunitatea noastră, iar sărbătoarea Hramului aduce împreună oameni din toate colțurile satului și din împrejurimi. Evenimentul va avea loc într-un cadru pitoresc, iar toată lumea este așteptată cu brațele deschise.

Formația Royal Band din Darabani va încânta audiența cu muzică de calitate și ritmuri contagioase care vă vor face să dansați și să vă bucurați de fiecare moment. Fetele de la Botoșani vă vor uimi cu talentul lor cu vocile lor angelice  și vă vor purta într-o călătorie plină de grație și pasiune.

Sărbătoarea Hramului este un moment de uniune, unde comunitatea se reunește pentru a sărbători și a petrece timp împreună. Cu bucate tradiționale delicioase, activități distractive și, bineînțeles, muzică minunată, această zi va fi una de neuitat.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă în ziua de 8 noiembrie la Teioasa, pentru a sărbători împreună, a dansa și a crea amintiri de neuitat. Este o ocazie de a vă revedea cu vechii prieteni, de a face cunoștință cu noi oameni și de a vă bucura de farmecul satului nostru. Vă asigurăm că veți pleca acasă cu inimile pline de bucurie și amintiri frumoase. Nu ratați această ocazie unică de a vă distra și a trăi clipe magice alături de cei dragi!