Prin urmare, astăzi, 09 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise, la nivelul județului Botoșani, se înregistrează următoarea situație:

               –  450 unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară

                   –  24 unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

                   – 1 unitate de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Începând cu data de 09 octombrie 2020, activitatea didactică de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 DOROHOI se desfășoară conform scenariului 3 (roșu).

Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Botoșani, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.