La data de 30.07.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Dorohoi, au fost sesizaţi de o femeie de  72 de ani din localitatea Baranca, despre faptul că a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul acesteia, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate în timp ce conducea autoturismul pe drumul sătesc DS 41, nu se asigură corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, împrejuarare în care o acroşează pe femeia de 72 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului femeia a suferit leziuni corporale, iar conducătorul auto a preluat victima în maşina sa şi a dus-o la domiciliul acesteia.

Ulterior, femeia a apelat 112, solicitând intervenţia poliţiştilor şi a ambulanţei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

La data de 30.07.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 3 Hlipiceni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe drumul judeţean  DJ297, din localitatea Cerneşti, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, din localitatea Todireni.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Fiind testat cu aparatul alcoolscop, a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii aloolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

 

La data de 31.07.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 14, în localitatea Bozieni, au opri pentru control un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din oraşul Săveni.

Întrucât, conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recolatarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.