Echipa finanțată de consilierul local independent Dan Tîrniceru-Ifrim a obținut primul egal din acest campionat pe terenul Speranței din Dumbrăvița, care se adaugă la cele 10 victorii, și a promovat matematic cu 3 etape înainte de finalul campionatului județean de fotbal.

Partida a fost una peste nivelul Ligii a V-a din Botoșani. Încă din start, cele două echipe și-au creat ocazii clare de gol, dar echipa antrenată de Ovidiu Ștefănucă și Cosmin Ștefănucî reușește apoi să pună stăpânire pe joc. În minutul 12, la o greșeală în lanț a fundașilor gazdelor, mingea care țopăie prin careu este reluată în plasă de Florin Cojocariu și se părea că vom asista la un galop de sănătate al oaspeților. Dar am avut parte de o sarabandă a ratărilor până la pauza primului mitan. Ovidiu Călin scoate in extremis, de sub bară, trasorul lui Ionuț Guceanu, iar Grosu se joacă și el cu ocaziile la poarta gazdelor. Dan Tîrniceru își pune mâinile în cap în momentul în care Alin Andruș este pus la pământ, dar portarul chiar avea să fie eroul oaspeților în mitanului secund.

Gazdele ies mai motivați după pauză, iar șutul spectaculos în diagonală al lui George Toma îl întinde serios pe Andruș. Vlăduț Darie îi testează și el reflexele goalkeeperului dărăbănean care închide efectiv poarta la încă 3 șuturi consecutive ale fotbaliștilor din Dumbrăvița. Efortul gazdelor avea să fie răsplătit în minutul 65, când, după o lovitură de colț, Toma îl învinge, în sfârșit, pe Andruș. Până la fluierul de final al lui Daniel Lăzăruc, dărăbănenii își mai crează cel puțin două ocazii mari de gol prin Cojocariu și Guceanu, dar scorul rămâne 1-1. La final, patronul dărăbănenilor a rămas pe bancă, îngândurat. Acesta era supărat după primele puncte pierdute de echipa sa în acest campionat, dar promovarea fără înfrângere la prima participare în campionatul județean este, până la urmă, o performanță.CITESTE MAI MULTE AICI