Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani au fost solicitați să intervină, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un câmp dintre localitățile Cornești și Teioasa. Bărbatul care a anunțat incendiul a precizat faptul că există și o victimă. La fața locului, au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii voluntari din orașul Darabani și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.
Pompierii au constatat că o persoană a fost surprinsă de incendiu, trupul acesteia fiind găsit carbonizat.
La o primă evaluare, ardea vegetație uscată, pe o suprafață de aproximativ patru hectare, inclusiv dintr-o plantație de salcâmi care se află în zonă. Cercetările au fost preluate de polițiști care urmează să stabilească împejurările în care s-a produs evenimentul.

Incendierea vegetației uscate este INTERZISĂ pentru că poate pune în pericol viața oamenilor, poate distruge habitatul unor animale, poate afecta gospodăriile, locuințele, rețelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole. Vântul contribuie la propagarea flăcărilor, iar dacă incendiile se manifestă aproape de locuințe, pericolul este și mai mare.

Protejați-vă viața și proprietatea și nu uitați că prin incendierea vegetației uscate și a gunoaielor se poluează și mediul înconjurător.