Moş Nicolae a ajuns în localitatea Alba din comuna Hudeşti în seara de 05 Decembrie 2020, încălţând 20 de copilaşi nevoiaşi, datorită unei campanii coordonată de doamna Mirela Retegan  și Gașca Zurli, preluată pe plan judeţean de Nichifor Diana, Gabriela Venedict şi Asociaţia #BabywaringBotosani.

Această acţiune a avut loc cu sprijinul doamnei Zîna Cheptanariu şi domnul colonel (r) Valentin Cheptanariu, care au avut de împărţit acelor copilaşi daruri şi încălţăminte colectate de la oameni cu suflet mare din orașul Botoșani iar dulciurile au fost trimise de către organizatorii acestei campanii.

,,Ne-am propus să încălțăm câți mai mulți copii fără posibilităţi, din satele județului nostru, cu ajutorul oamenilor minunați care s-au alăturat campaniei. În acest an au ajuns la Botoșani 852 perechi de ghetuțe pentru copii, dulciuri   dar si hăinuțe.” declară doamna Diana Nichifor una dintre susținătoarele acestei campanii.

,,În localitatea Alba, din comuna Hudeşti au fost distribuite 20 de pachete la trei familii, unde am avut deosebita surpriză, când un băieţel de 3 ani a exclamat fericit că ,,a venit la mine Moş Nicolae!” Era foarte nerăbdător să primească şi el cadoul care nu mai reuşea să iasă din sac. M-a cuprins un sentiment de bucurie, pe care l-am simţit și 
l-am preluat din sufletele copilor şi în acelaşi timp şi unul de tristeţe, că in România mai sunt încă copii care trăiesc în condiții greu de imaginat.

Mulțumim din suflet lui Ionuţ Barbazan şi Codruţ Barbazan care ne-au ajutat cu filmarea şi fotografiile, deasemenea siteului https://www.glasulnordului.ro/ ,” a spus doamna Cheptanariu Zîna.