Botoșaniul este mândru să anunțe inaugurarea noului său eliport, o realizare de importanță vitală pentru comunitatea noastră și regiunea înconjurătoare. Această facilitate de aviație oferă o legătură crucială către servicii de urgență rapide, transportul de marfă și mobilitatea persoanelor.

Ceremonia de inaugurare a avut loc în data de 26 Octombrie 2023 ora 15:00, la eliportul nostru nou construit, situat în
Botoșani în vecinătatea I.S.U Botoșani.
Oficialitățile au tăiat panglica și au marcat deschiderea oficială a eliportului, subliniind importanța sa pentru dezvoltarea și siguranța comunității noastre. Cu această facilitate, Botoșani se pregătește să facă față situațiilor de urgență cu mai multă eficiență, să sprijine transportul rapid și să ofere o legătură vitală pentru locuitorii noștri. Evenimentul a cuprins discursuri din partea oficialităților locale, demonstrație de aterizare a elicopterului SMURD

Suntem bucuroși să împărtășim acest moment istoric cu întreaga comunitate. Cu eliportul nostru modern, Botoșaniul se află într-o poziție mai bună pentru a face față provocărilor viitorului și pentru a oferi servicii de înaltă calitate pentru toți locuitorii noștri.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔