Într-o perioadă în care solidaritatea și empatia pot și trebuie să constituie armele oricărui român pentru unirea în lupta cu provocările din ce în ce mai mari, voluntarii asociației noastre au înțeles că numai prin eforturi susținute vom putea veni în ajutorul concitadinilor mai în vîrstă sau izolați la domiciliu. Prin dedicarea și munca voluntarilor noștri, zeci de botoșăneni au beneficiat de sprijinul atît de necesar în aceste vremuri.

Dar pentru că asociația noastră a fost contactată și pentru a ajuta cu furnizarea anumitor materiale, vă solicităm sprijinul financiar pentru a îndeplini aceste cerințe.
Astfel, avînd în vedere nevoia acută de dezinfectant, mănuși, măști și alte produse de o maximă necesitate în această perioadă, Frăția Ortodoxă “Sf. M. M. Gheorghe Purtătorul de Biruință” – filiala Botoșani inițiază o campanie de strîngere de fonduri. Puteți sprijini această campanie contribuind cu orice sumă în contul asociației “Scut botoșănean”, RO78 BRDE 070S V402 1863 0700, deschis la BRD Botoșani.

Împreună putem aduce mai multă bucurie!