Locuitorii comunei Hudești s-au reunit recent într-o atmosferă plină de entuziasm pentru a se întâlni cu organizația PSD Botoșani și cu primarul Viorel Atomei. Evenimentul a fost un prilej de a prezenta bilanțul proiectelor implementate de administrația locală și județeană , precum și de a discuta obiectivele de dezvoltare viitoare. Întâlnirea a fost una interactivă, cetățenii adresând întrebări și exprimându-și încrederea în viziunea și capacitatea echipei de conducere.

Viorel Atomei, un primar cu opt mandate consecutive, este un simbol al stabilității și dedicării în Hudești. Performanța sa de a fi ales de opt ori la rând reflectă nu doar sprijinul puternic din partea comunității, ci și abilitatea sa de a răspunde nevoilor și așteptărilor cetățenilor. Fiecare mandat a adus îmbunătățiri semnificative în infrastructura comunei, de la drumuri modernizate și rețele de utilități extinse, până la servicii publice de calitate și inițiative care sprijină dezvoltarea economică și socială.

“Domnul primar Viorel Atomei este un exemplu remarcabil de dedicare și perseverență. Sub conducerea sa, Hudeștiul a cunoscut o transformare continuă, reflectată în proiectele de infrastructură și în calitatea vieții locuitorilor”, a declarat un reprezentant al PSD Botoșani.

Primarul Atomei a subliniat importanța colaborării strânse cu Consiliul Județean pentru a asigura dezvoltarea durabilă a comunei. “Împreună cu echipa noastră, am realizat multe lucruri bune pentru Hudești, dar mai avem multe de făcut. Sprijinul și încrederea voastră sunt esențiale pentru a continua această muncă”, a spus Viorel Atomei.

“În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean, am promis să mențin o colaborare strânsă cu domnul Atomei și să susțin toate inițiativele care vizează dezvoltarea comunei. Este crucial ca cetățenii să aleagă profesioniștii PSD pe toate cele patru buletine de vot, pe 9 iunie, pentru a asigura continuitatea proiectelor începute și pentru a implementa noi inițiative benefice

Mulțumim, Hudești! Împreună putem continua să construim un viitor mai bun pentru comunitatea noastră. Votul vostru este esențial pentru a duce mai departe munca începută și pentru a transforma Hudeștiul într-un model de dezvoltare durabilă”, a adăugat candidatul la președinția Consiliului Județean Lucian Trufin.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ BOTOȘANI, COD UNIC DE IDENTIFICARE MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21240002