Duminică, 28 Februarie 2021,Ghiţă Chitac administratorul spitalului Dorohoi,cel care a fost un soţ şi un tată exemplu , care la doar 52 de ani a încetat din viaţa în urma unui stop cardiac.Oameni de toate vârstele, dar şi mulţi tineri , au venit, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ghiţă, un om de o sensibilitate aparte.Au fost aduse ,zeci de coroane de flori, din partea colegilor a cunoştinţelor şi de la cei care l-au cunoscut .
          Jalea familiei nu are limite, ştiind că, de acum încolo, vor trebui să trăiască restul zilelor fără Ghiţă. Slujbă bisericească a fost oficiată de preotul paroh din localitatea Vatra Hudeşti unde Ghiţă a fost înmormântat,cât şi preotul paroh de la biserică din Dorohoi nude Ghiţă mergea ori de câte ori simţea nevoia.
           De acolo, de sus, Ghiţă îşi va proteja familia şi va fi, în continuare, alături de ea, prin amintirea-i care va dăinui pentru totdeauna .În aceste momente, de adâncă tristețe, suntem cu gândul și cu fapta alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și îi dorim putere pentru a înțelege și a depăși această grea încercare.Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în liniște și pace!

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔