Florăria CĂSUȚA CU FLORI din Darabani este o afacere născută din pasiunea pentru flori și dragostea pentru frumos,este parte a rețelei locale de florarii online din Nord. Aici preluăm, realizăm şi livram în regim logistic propriu toate aranjamentele florale comandate online,situată lângă Școala Gimnazială Leon Dănăilă. NU folosim şi nu recomandăm serviciile firmelor de curierat, pentru buchete de flori sau aranjamente florale. Nevoile clienților sunt extrem de importante, aşa că Florăria CĂSUȚA CU FLORI le oferă acestora multiple avantaje:

– Flori mereu proaspete, importate de la producători recunoscuţi;

– Suport tehnic pentru comenzi;

– Transport gratuit prin curieri proprii, în toată zona Nordului, în maxim 2h;

– Felicitare cadou pentru fiecare buchet, cu mesaj personalizat, trimis de către clienţi;

– Carduri de fidelitate şi coduri de reducere pentru clienţii fideli;

– Design floral profesionist;

– Newsletter periodic cu toate promotile şi colecţiile;

Confidenţialitate – asigurarea anonimatului clienţilor.

Trimite flori cu CĂSUȚA CU FLORI.

Dacă vrei să-ţi surprinzi persoana iubită cu un buchet de flori sau să îi faci o surpriză mamei, surorii sau unei prietene. Alege un buchet de flori de la CĂSUȚA CU FLORI din Darabani. La

noi poţi alege dintr-o gamă diversificată de buchete de flori cu livrare GRATUITĂ . Livrări flori la domiciliu în prin reţeaua proprie de curieri. Poţi oferi un cadou perfect, cu flori livrate la timp în şi în toată zona, într-o stare perfectă. Florile proaspete vor fi livrate în maxim 2 ore de la confirmarea plăţii. Livrări flori în , sau mai bine spus, livrare de flori în 2 ore de la comandă este ceea ce facem cu plăcere în fiecare zi, pentru că cei cărora vrei să le trimiţi buchete de flori în să primească buchete proaspete şi deosebite. Comandă acum flori online folosind adresa de Mail hincustelianstl@gmail.com, pe nr. de telefon 0040742896207 sau https://www.facebook.com/FlorariaCasutacuFloriSTL/.


Pe lângă gama variată de produse pe care o punem la dispoziţie, la CĂSUȚA CU FLORI,din Darabani vei găsi mereu flori potrivite fiecărui sezon, pentru că avem colecţii dedicate. Suntem pe primul loc în topul celor mai căutate florarii online din Darabani . Fiecare comandă este livrata alături de o felicitare prin care poţi transmite gândurile tale.

De asemenea, ai posibilitatea de a personaliza cadoul floral prin adăugarea unei şampanii, a unui tort sau a unei cutii de bomboane, la comanda finală. Alege cu Florăria Casuța cu Flori din Darabani.