”Fetele din Botoșani” au împlinit o frumoasă vârstă, de la data lansării în această formulă. Cu acest prilej, cele trei îndrăgite interprete, ale căror voci și melodii au făcut rapid turul lumii, au lansat o piesă nouă, care deja a cucerit publicul iubitor de frumos, de muzică, de emoție transmisă prin cântec.

”La împlinirea celor 5 ani de când formăm grupul ,,Fetele din Botoșani”, vă dăruim acest cadou muzical! Moldovenii sunt, de multe ori, cunoscuți pentru muzica ritmată, pentru haz și voie bună. Asta pentru că nu mulți le ascultă și ofurile. Vă dăruim acest cântec liric din tot sufletul nostru, sperând că va mângâia și sufletele voastre!”, au transmis Fetele din Botoșani (Iustina Irimia – Cenușă, Lorena Andrișan Dupu, Simona Mazăre).

Clipul video este pe măsura prestației și dăruirii celor trei artiste. Filmările au fost realizate în comuna Văculești, Botoșani. Piesa se numește ” O prins doru rădăcină”, la fel cum și cântecele lor, împreună sau individual, au prins rădăcini viguroase în sufletele tuturor românilor.

Citează\\;:https://curierulsatelor.ro/