Accident petrecut vineri, 26 iunie 2020, pe strada Ștefan cel Mare din Dorohoi. O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a fost călcată de o betonieră.

Din primele informații, se pare că B.V., în vârstă de 63 de ani, din Suharău, șofer al unei betoniere se deplasa pe strada Sălciilor din Dorohoi și a virat stânga, pe strada Ștefan cel Mare. După ce s-a încadrat pe strada Ștefan cel Mare, nu a mai observat-o pe G.L., în vârstă de 71 de ani, din Dorohoi, care s-a angajat în traversarea străzii. Femeia a fost prinsă sub roțile betonierei și a fost târâtă mai mulți metri.

La fața locului au ajuns polițiștii dorohoieni care au demarat cercetările și o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi. Conform medicilor aceasta a ajuns la spital cu șoldul zdrobit, conștientă și cu tensiune mică. Medicii au stabilizat-o și au toaletat plaga, apoi a fost transferată la Botoșani pentru o intervenție chirurgicală de urgență.

Accidentul s-a petrecut în apropierea trecerii de pietoni, urmând ca polițiștii să stabilească dacă femeia s-a angajat în traversare pe trecere sau nu. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Sursa: DorohoiNews.ro