Polițiștii din Botoșani efectuează verificări ample pentru localizarea unei femei în vârstă de 56 de ani, dispărută din comuna Păltiniș încă din data de 17 aprilie a.c. Femeia, numită Damian Elena, a părăsit în mod voluntar domiciliul său, iar de atunci nu a mai fost văzută, nici nu a întreținut contact cu familia.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, Damian Elena are o înălțime de aproximativ 1.65 metri și o greutate de 50 de kilograme. Ea are păr șaten tuns scurt și ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni de tip blue jeans negri și un tricou roșu. Pe picioare purta ghete de culoare neagră.

Dispariția sa a fost raportată autorităților, iar polițiștii fac apel către cetățeni pentru orice informație care ar putea contribui la găsirea ei. Persoanele care au văzut-o sau dețin informații despre locul unde ar putea fi sunt rugate să contacteze de urgență numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.

Îngrijorarea crește în rândul familiei și comunității locale pe măsură ce zilele trec fără niciun semn de la femeie. În astfel de cazuri, promptitudinea și colaborarea sunt vitale pentru a asigura găsirea persoanei dispărute în cel mai scurt timp posibil și pentru a se evita situații neprevăzute.

Autoritățile menționează că orice informație, chiar și cea aparent nesemnificativă, ar putea fi de ajutor în rezolvarea acestui caz și reamintesc importanța solidarității în astfel de situații dificile.