Momentan, familia Asandoie este cazată  provizoriu la o rudă, într-o cămăruță unde își duc traiul cele cinci suflete, până ce vor primi un ajutor ca viața lor să poată continua. Practic acum, această familie depinde de susținerea semenilor, iar orice ajutor devine o binecuvântare pentru această familie greu încercată.

Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră recunoscută pentru actele sale de binefacere, s-a implicat în buna desfășurare a cazului, și transmite tuturor celor care pot oferi sau închiria un adăpost în zona comunei Cristinești, să anunțe pentru ca această familie să-și ducă traiul în condiții normele.

De asemenea, orice ajutor care constă în alimente,materiale de construcții, mobilier, electrocasnice sau articole de îmbrăcăminte sunt binevenite.

Familia este compusă dintr-o fetiță de 9 ani, care poartă nr. 33 la încălțăminte, o fetiță de aproape 5 ani, care poartă nr. 29 la încălțăminte și un băiețel de 8 ani, care poartă nr. 31 la încălțăminte. Mamei copiilor, în vârstă de 27 ani, îi corespunde mărimea XL iar la încălțăminte poartă nr. 38 iar tatălui, în vârstă de 30 ani, îi corespunde mărimea XL la îmbrăcăminte, iar la încălțăminte, nr.45.

Donațiile se pot face prin contactul direct cu Asăndoaie Ovidiu, la numărul de telefon 0757.630.346 sau în contul deschis la Banca Transilvania, pe numele Strachinaru Lorena Diana:

RO51BTRLRONCRT0260962301 în lei, SWIFT BTRLRO22 

AUTOR (Anca Savel)