În urmă cu puțin timp, o explozie devastatoare a zguduit marginea municipiului Botoșani, în incinta magazinului Dedeman. Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a fost resimțit de locuitorii din zonă, unii raportând că unda de șoc a ajuns la mai bine de un kilometru distanță. O persoană care locuiește la peste un kilometru distanță a declarat: “Am auzit o bubuitură puternică, a vibrat și ușa de la casă”.

Desfășurare impresionantă de forțe
Imediat după incident, zona a fost împânzită de echipaje de intervenție. La fața locului se află deja ambulanțe, mașini de pompieri, echipaje de jandarmi și poliție. Autoritățile sunt în alertă maximă, încercând să gestioneze situația și să asigure siguranța celor din apropiere.

Posibile victime
Deși informațiile sunt încă preliminare, există discuții despre posibile victime ale exploziei. Echipele de salvare și intervenție continuă să evalueze situația și să ofere ajutorul necesar.

Impactul exploziei
Explozia a provocat panică printre locuitorii din zonă, mulți dintre ei fiind martori ai incidentului. Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a fost simțit la o distanță considerabilă, ceea ce a crescut nivelul de alarmă printre cetățeni.

Traficul în zonă
În ciuda gravității incidentului, traficul nu este blocat în zonă. Autoritățile încearcă să mențină circulația deschisă pentru a facilita accesul echipajelor de intervenție și pentru a preveni aglomerarea zonei.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile. Autoritățile continuă să investigheze cauzele exploziei și să evalueze pagubele produse. Rămâneți alături de noi pentru ultimele actualizări privind acest incident.Revenim cu detalii! Foto realizate de știribotosani.ro