Este o poveste minunată a succesului artistic obținut de doi elevi talentați, David Tudosă și Alisia Strugariu, de la Școala Bajura. Aceștia au reușit să se evidențieze la nivel național în domeniul artelor plastice, participând și câștigând mențiune la categoria 6-10 ani în cadrul prestigiosului Concurs Național de Arte Plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”.

Acest succes remarcabil nu ar fi fost posibil fără îndrumarea dedicată a cadrului didactic Laura Dănăilă, profesor de desen în cadrul unității de învățământ. Implicarea și ghidarea acestuia au fost, fără îndoială, esențiale pentru dezvoltarea talentului artistic al celor doi elevi.

Festivitatea de premiere a avut loc la Muzeul Sportului din București, în data de 17 noiembrie, și a reprezentat o ocazie deosebită pentru David și Alisia de a-și vedea eforturile recunoscute într-un cadru oficial. Evenimentul a fost organizat în cadrul celei de-a XXXI-a ediții a Concursului Național de Arte Plastice, desfășurat sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român prin Academia Olimpică Română.

Acest succes nu doar aduce onoare Școlii Bajura, ci și subliniază importanța educației artistice și a sprijinului acordat de către profesori în dezvoltarea talentului tinerilor artiști. Este o poveste inspirațională care ar putea motiva și alți elevi să-și exploreze pasiunea pentru artă și să își dezvolte creativitatea în moduri care să le aducă recunoaștere și satisfacție personală.