La data de 21.03.2019, un bărbat de 50 de ani din municipiul Botoşani care se deplasa în calitate de conducător auto pe bulevardul Mihai Eminescu, ajuns la intersecţia cu bulevardul G. Enescu , a surprins şi accidentat o femeie de 64 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior identificat de poliţişti.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolsopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

La data de 21.03.2019, poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe raza localităţii Copălău un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

La data de 22.03.2019, poliţiştii Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe Calea Naţională un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani din municipiul Botoşani.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.