Iazul Suharău din județul Botoșani a găzduit, cu ocazia zilei de 1 iunie, cea de-a treia ediție a evenimentului dedicat copiilor. Proprietarii iazului, împreună cu o echipă entuziastă de sponsori și voluntari, au reușit să creeze o atmosferă de poveste pentru toți cei prezenți.

Încă de la primele ore ale dimineții, copiii au fost întâmpinați cu activități variate și surprize. De la jocuri interactive și ateliere creative, până la concursuri de pescuit și activități sportive, fiecare copil a găsit ceva pe placul său. Atmosfera a fost animată de zâmbetele și râsetele celor mici, care s-au bucurat din plin de fiecare moment.

Organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără sprijinul generos al comunității locale și al sponsorilor. Echipa TDG Suceava, magazinul de articole de pescuit D.A.N.A. din Dorohoi, reprezentat de dl Mihai Cabulca, și Atelierul de Print Dorohoi s-au numărat printre cei care au contribuit la succesul zilei. De asemenea, firme precum Ellas Botoșani și Mesterul Casei Tale au oferit sprijin esențial.

Voluntarii au jucat un rol crucial, ajutând la organizarea activităților și asigurându-se că fiecare copil se simte special. Persoane precum Iacob Marius, Atudoroae Gabriel, Marynela Marina, Emanuela Pintilie, Iulian Matei, Monalisa Sumanariu, Iluta Pintilei, Gorgan Ionuț, Alexandru Bogdan și Răzvan Gheorghe au fost inima și sufletul evenimentului, contribuind cu timp și energie pentru a aduce bucurie copiilor

Într-un mesaj emoționant, organizatorii și-au exprimat recunoștința față de toți cei implicați: „Sperăm că am reușit și astăzi să ne dedicăm vouă, copiilor! Sperăm că am reușit să vă oferim măcar un strop din ceea ce meritați, dragi copii! Alături de voi, am bucurat și sufletul nostru de copil, care astăzi parcă s-a trezit dintr-un somn adânc… Dacă am putea, am cuprinde toți copiii din lume. Nici azi nu am fost singuri, nu am fi reușit! Ni s-au alăturat o mulțime de oameni cu inima de copil, sponsori și voluntari, prilej cu care le mulțumim tuturor.”

Evenimentul de la Iazul Suharău a fost un succes răsunător, oferind copiilor o zi plină de bucurie și amintiri de neuitat. „La mulți ani, dragi copii! Să fiți binecuvântați!” a fost urarea finală, care a răsunat pe malurile iazului, aducând un zâmbet pe fețele tuturor celor prezenți.

Cu fiecare ediție, acest eveniment se transformă într-o tradiție frumoasă, demonstrând încă o dată puterea comunității și importanța de a aduce bucurie celor mici. Cu siguranță, copiii așteaptă deja cu nerăbdare ediția de anul viitor!