Mereu am fost diferit, nicidecum ciudat, doar diferit. Odată cu trecerea timpului am ajuns să înțeleg de ce, înainte mă blamam.
Nu am reușit niciodată să fac parte din grupuri mari de prieteni sau găști.
În prezent mă bucur că nu m-am schimbat, doar pentru că asta se promovează cel mai mult în societate.
Acum îmi creez singur circumstanțele iar oameni asemeni mie vin singuri spre mine.
Țin la tot ce mă definește prin faptul că m-am născut român cu o serie de valori morale însuflețite de prea bunii mei bunici care au contribuit cu multă dragoste la creșterea și educația mea. Iubesc produsele autohtone românești fiindcă sunt mai bune. Îmi amintesc mereu de bunicul căruia îi placea mult grădinăritu. La vremea aceea punea în gradina străbunicii un soi de roșii ce ajungea să cântărească o singură roșie aproximativ 500 grame iar din struguri facea un vin roziu ce îl țineau bătrânii deoparte câțiva ani și doar la sărbători era scos. Străbunica, în schimb, făcea adesea: dulcețuri, gem, cartofi copți pe sobă ori mâncare afară , făcută la cuptor pe lemne.
România are pământuri roditoare și bune, trebuie doar lucrate, iar statul să ofere măcar un sprijin care este atât de necesar pentru fermieri și poate un sistem de irigații. Pe vremea comunismului au existat…
Am crescut sănătos cu puțin, cu mult, cu cât a fost și duc asta mai departe din dorința de a face un bine universal pe cât pot și eu fiindcă până la urmă sunt un simplu om.
Nu am case, mașini de lux fiindcă noi, oamenii simpli, nu strălucim prin avuție, ci prin bunătate.
Vă recomand tuturor ce sunteți producatori locali să faceți o postare în care să vă prezentați produsele pe care le comercializați, specificați, desigur, zona din care faceți parte ( județul), sursa produselor, comanda minima si orice alte detalii importante. Poate veți găsi oameni interesați și să aduceți o fărâmă de bucurie în casele consumatorilor care doresc să consume din produsele dumneavoastră.
Vă doresc numai bine! Doamne, ajută!
Această etichetă este pentru toată lumea din grup, nu pentru o persoană anume, are rolul de a face aceasta postare vizibilă pentru cât mai multă lume, nu este nimeni obligat să participe dacă nu vrea și scuzați deranjul, treceti peste dacă nu sunteți interesați.