În data de 16 martie 2024, pasiunea și dedicarea pentru domeniul informaticii au fost evidențiate în mod strălucitor la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică. Elevii de la clasele de profil au avut ocazia să demonstreze nu doar cunoștințele lor solide în matematică, telecomunicații, programare și automatică, dar și determinarea de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu competitiv și provocator.

Liceul „Regina Maria” Dorohoi a fost gazda unui spectacol al inteligenței și creativității, unde tinerii pasionați de informatică au excelat în fața provocărilor complexe ale competiției. Șapte dintre cei mai buni elevi ai instituției au reușit să se evidențieze prin rezultatele lor remarcabile, sub îndrumarea profesorilor lor dedicați.

Printre laureații de excepție se numără:

  • Amarie Tudor (clasa a XI-a A), care a obținut prestigiosul Premiul I, sub îndrumarea profesorului Amarie Bogdan;
  • Aioanei Eduard Alexandru (clasa a XII-a A), care s-a remarcat cu Premiul II, fiind îndrumat de profesorul Opriță Petru Simion;
  • Puhăcel Daria Maria (clasa a IX-a A) și Moise Andrei Vlăduț (clasa a XI-a A), amândoi câștigători ai Premiului III, sub îndrumarea profesorilor Andrioae Viorel și Amarie Bogdan;
  • Cucuruz Robert Ovidiu (clasa a IX-a A), Damian Tudor Constantin (clasa a X-a A) și Pădurariu Riccardo Ioan (clasa a X-a A), toți trei reușind să obțină mențiuni prețioase, sub îndrumarea profesorilor lor, respectiv Andrioae Viorel și Oprița Petru Simion.

Aceste rezultate remarcabile nu fac decât să confirme faptul că informatica devine din ce în ce mai atractivă pentru tinerii dornici să își construiască o carieră în acest domeniu dinamic și plin de oportunități. Într-o societate în continuă evoluție tehnologică, competențele în informatică devin din ce în ce mai valoroase, iar elevii de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi demonstrează că sunt pregătiți să facă față provocărilor viitoare cu pasiune și determinare.

Felicitări tuturor participanților și mult succes în continuare în explorarea fascinantă a domeniului informaticii!