Cele două au fost identificate de către un vecin, iar trupurile acestora prezentau urme de violență extremă.La fața locului au ajuns polițiștii și criminaliștii, pentru efectuarea cercetărilor și identificarea făptașului.Potrivit sursei citate, vecinii spun despre cele două botoșănence, cu vârste de 80 și 50 de ani, că erau retrase.

Cercetările continuă pentru prinderea făptașului.

 

Procurorii veniți să investigheze dubla crimă petrecută astăzi, în care mama și fiica au fost ucise cu sânge rece, au oferit primele detalii descoperite la locul faptei. Potrivit acestora, femeile n-au avut nicio șansă. Moartea a fost instantanee din cauza plăgilor mari la gât.

În cursul zilei de astăzi, 3 aprilie, la amiază, o persoană din comuna Cristinești a sesizat faptul că la domiciliu uneia dintre victime se află o femeie decedată. Polițiștii care au ajuns la fața locului au identificat cadavrul, o femeie în vârstă de 53 de ani, cu probleme locomotorii, imobilizată la pat, iar în curte, în fața unei anexe, a fost identificată și mama acesteia, în vârstă de 82 de ani.Ambele au prezentat leziuni incompatibile cu viața, aplicate în zona gâtului. La prima vedere au fost văzute leziuni doar în jurul gâtului, însă în urma autopsiei victimelor se va putea stabili dacă pe corpul acestora mai sunt și altele. Una dintre ele a fost văzută ultima dată în viață vineri. O persoană din apropiere le ajuta să procure cele necesare vieții cotidiene”,a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia.