La data de 25 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care se deplasa pe drumul comunal, din localitatea Dimăcheni, al cărui conducător auto nu a oprit la indicațiile polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea, aparține mamei sale, fiind sustras din curtea locuinței, fără încuviințarea acesteia.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 12 kilometri, iar în localitatea Brăiești s-a reușit oprirea sa. A fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr, de 19 ani, din comuna Dimăcheni.