La data de 18.07.2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 36 de ani, din comuna George Enescu, ar fi ucis un câine aparținând unei vecine.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 17.07.2020, bărbatul de 36 de ani, a auzit zgomote dinspre un teren din vecinătatea casei, iar în momentul în care s-a deplasat în locul respectiv a observat că mai mulți câini, printre care al său și al unei femei de 30 de ani, din aceeasi localitate, toți de rasă comună, s-au încăierat.

Bărbatul a înregistrat video încăierarea, iar din conținutul imaginilor reiese faptul că acesta și-ar fi încurajat animalul în momenul în care mușca celălalt câine, imaginile fiind distribuite, ulterior, în mediul on-line.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, în continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri legale.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔