Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un bărbat care conducea un ATV, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

În data de 01 martie a.c., în jurul orei 17.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea de frontieră Hilişeu Crişan, județul Botoşani, un ATV care nu avea numere de înmatriculare aplicate, condus de  un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, ATV-ul nu este înmatriculat, iar bărbatul emană halenă alcoolică. Din acest motiv a fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Dorohoi în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.