Într-o perioadă în care politica locală necesită experiență, dedicare și viziune, Dorin Birta se alătură din nou rândurilor candidaților pentru Consiliul Județean Botoșani. Cu două mandate de vicepreședinte la activ, Birta își propune să continue munca pentru dezvoltarea județului și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi.Cu  o experiență semnificativă în domeniul administrației publice locale, în special în ceea ce privește activitatea la nivelul Consiliului Județean Botoșani. Această experiență îl recomandă ca un candidat cu cunoștințe solide în gestionarea afacerilor publice și în implementarea proiectelor locale.

Într-un mesaj adresat botoșănenilor, Birta își exprimă încrederea în propria capacitate de a contribui la progresul județului: “Am credința că mi-am dus la îndeplinire misiunea încredințată de dumneavoastră prin voturile de încredere acordate și știu că în continuare pot contribui la susținerea și promovarea intereselor tuturor locuitorilor județului nostru.”

Candidatura sa nu vine doar ca un act de continuitate, ci și ca o promisiune de angajament și muncă în echipă. Alături de colegii săi din Partidul Social Democrat, Birta se pregătește să își pună experiența și cunoștințele în slujba comunității locale.

, Dorin Birta își prezintă parcursul ca fiind cea mai potrivită carte de vizită pentru viitoarea sa activitate: “Am demonstrat că avem știința și putința de a face lucrurile să meargă, iar proiectele implementate împreună cu echipa PSD la nivelul Consiliului Județean au propulsat județul nostru în rândul celor mai dezvoltate din regiune.”În timpul celor opt ani în care a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, Birta a fost implicat în implementarea unor proiecte și inițiative importante pentru dezvoltarea județului. Eforturile sale și ale echipei sale au contribuit la propulsarea județului în rândul celor mai dezvoltate din regiune, conform afirmațiilor sale.

Cu determinare și încredere în potențialul județului Botoșani, Dorin Birta își încheie mesajul adresat comunității locale, exprimându-și speranța că va avea susținerea deplină în eforturile sale viitoare: “Cred cu tărie că putem atinge următorul nivel de dezvoltare și sper că pe acest drum voi avea susținerea dumneavoastră deplină!”