Deputatul PSD Răzvan Rotaru a făcut în această dimineață o donație în valoare de 15.000 de lei către Spitalul de Boli Infecțioase Botoșani. Donația făcută de parlamentar constă în soluții de dezinfecție și igienizare precum și a echipamente de protecție atât de necesare cadrelor medicale care se află în lupta cu noul virus.

„Astăzi, am donat soluții de dezinfectie și viziere în valoare de 15.000 RON, Spitalului de Boli Infecțioase din Botoșani. Ne confruntăm cu o gravă criză medicală, în contextul pandemiei COVID-19 și vreau să ajut, chiar dacă este doar într-o mică masură”, a declarat deputatul Razvan Rotaru.

Parlamentarul a făcut și un apel către oamenii de afaceri să-i urmeze exemplul

„Vă rog, haideți să facem un efort comun, pentru a depăși cu bine, perioada aceasta atât de grea! Adresez rugămintea tuturor celor care au posibilitate financiară din Botoșani să sprijine, contribuind cu o donație de materiale și echipamente necesare de protecție pentru spitalele din județul nostru, având în vedere vulnerabilitatea județului Botoșani”, a declarat parlamentarul.http://botosaniexclusiv.RO