Dragi studenți, bugetari, antreprenori, pensionari cum e? Cum e cu minciunile pe care le-ați crezut pe nerăsuflate?
Minciuna a ajuns să fie forma de manifestare a guvernării PNL. Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit de PNL.
Aceasta este ”România Normală” a lui Iohannis, una în care guvernul Său, scuipă cu aroganță pe toate angajamentele și promisiunile făcute.
Fiecare zi care trece arată imensa fraudă morală care stă la baza actualei guvernări. Au câștigat puterea prin minciună și dezinformare, guvernează în minciună, sfidător și disprețuitor, față de naivii care i-au votat, doar pentru a umfla buzunarele clientelei politice.
Nu există NICIO CATEGORIE SOCIALĂ care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste.
—Salariații au pierdut bani cuveniți de drept la salarii;
-Copiii au pierdut mai mult de jumătate din alocația legal stabilită;
-Antreprenorii au pierdut catastrofal din afacerile lor așteptând zadarnic sprijinul promis în pandemie;
-Agricultorii au fost abandonați în voia lui Dumnezeu și a sorții;
-Acum și pensionarii așteaptă zadarnic majorarea promisă de PNL. Pensiile îngheață. Iată că PNL mai dă o țeapă îngrozitoare românilor. Anunțul președintelui PNL Ludovic Orban că, în acest an, #NU se acordă #NICIO_MAJORARE de pensii confirmă cele mai sumbre avertimente ale PSD. Actuala putere NU ȘTIE și NU e în stare să guverneze DELOC în beneficiul oamenilor. Ticăloșia PNL este strigătoare la cer. În campania electorală dar și pe durata anului trecut, ca răspuns la avertismentele PSD, liberalii nu știau cum să mai promită că vor crește și pensii, salarii și alocații. Că au prevăzut banii necesari în buget. Au mințit cu premeditare știind bine că dacă spuneau că taie pensiile n-ar mai fi fost votați. Acum se justifică cinic printr-o așa lipsă de bani și invocă deficitul bugetar mare, deși ei însiși au provocat acest deficit prin nepricepere și cadouri fiscale gigantice către clientela politică.
Să nu uit, se pregătesc studenții sa primească cadoul de la liberali.