Botoșani, 7 iunie 2024 – Polițiștii botoșăneni sunt în alertă și efectuează verificări intense pentru localizarea unui bărbat de 55 de ani din comuna Cristinești, care a dispărut în circumstanțe misterioase. Cristea Mihai, cu o înălțime de 1,90 m și aproximativ 110 kg, a plecat din România în anul 2021 cu destinația Germania, menținând constant legătura cu familia sa. Însă, din luna octombrie 2022, toate comunicările au încetat brusc, iar familia și prietenii săi sunt profund îngrijorați.

Un An de Tăcere

Deși Cristea Mihai obișnuia să comunice frecvent cu cei dragi, de mai bine de un an nu s-a mai auzit nimic de la el. Ultima dată când a fost contactat, a relatat că totul era în regulă, însă după această dată, liniștea s-a așternut peste orice încercare de a-l găsi.

Semnalmentele Disparutului

Cristea Mihai are ochii căprui și părul șaten, trăsături distinctive care ar putea ajuta la identificarea sa. Este cunoscut ca fiind un bărbat prietenos și muncitor, motiv pentru care dispariția sa bruscă și prelungită ridică multe semne de întrebare. Familia este profund afectată și solicită ajutorul comunității pentru a-l găsi pe Mihai și a-l aduce acasă în siguranță.

Autoritățile fac un apel urgent către toți cetățenii care ar putea deține informații relevante despre locul unde s-ar putea afla Cristea Mihai. Oricine are detalii care ar putea ajuta în localizarea sa este rugat să apeleze imediat numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Implicarea Poliției

Poliția botoșăneană este angajată activ în investigarea acestui caz, colaborând cu autoritățile din Germania și utilizând toate resursele disponibile pentru a-l găsi pe Cristea Mihai. „Facem tot posibilul pentru a-l aduce pe domnul Cristea înapoi la familia sa. Orice informație, oricât de nesemnificativă ar părea, poate fi crucială în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani.

În astfel de momente, solidaritatea comunității este esențială. Să fim uniți și să contribuim la găsirea lui Cristea Mihai. Familia, prietenii și autoritățile își pun speranța în ajutorul publicului pentru a aduce lumină în acest caz de dispariție și pentru a pune capăt incertitudinii și suferinței celor apropiați lui Mihai.

Orice persoană cu informații relevante este rugată să contacteze autoritățile imediat:

  • Telefon de urgență: 112
  • Cea mai apropiată unitate de poliție

Împreună, putem face diferența și putem aduce speranță într-o situație plină de necunoscut.