Parlamentarii PSD nu mai stau cu capul plecat și nu mai respectă tot ceea ce li se transmite de către șefii partidului. Aceștia au început să pună condiții și să solicite investiții majore pentru zona Moldovei. În caz contrar, ei au anunțat că nu vor vota bugetul.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat că în cazul în care Autostrada A8 Iași – Tg. Mureș nu va fi finanțată, el nu va vota bugetul. Mai mult, a făcut un apel și la ceilalți parlamentari să adopte o astfel de poziție și să forțeze guvernul să aloce banii necesari pentru cea mai important investiție din Moldova.

“Nu votez bugetul dacă nu se finanțează autostrada Moldovei. Este un proiect foarte important pentru toți locuitorii din Moldova și          cred

că ar trebui susținut de toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică. Pentru a ieși din izolare și pentru a atrage investitori, Moldova are nevoie în primul rând de o autostradă”, a declarat deputatul Răzvan Rotaru.

Alți doi parlamentari PSD din Iași au anunțat că nu vor vota bugetul în cazul în care autostrada A8 nu va fi finanțată și este posibil să mai apară și alte reacții similar în zilele următoare.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔