Denisia Georgiana Sănduleac Jojo, din  Comuna Concești – Botoșani, evoluție de excepție în semifinala Românii au talent. Nu s-a calificat în finală, dar a fost propusă pentru Premiul de originalitate și a câștigat inimile juriului și a telespectatorilor. Felicitări.
   Încep prin a vă mulțumi din toată inima tuturor celor care ați avut încredere în mine, celor care m-ați sprijinit și încurajat și celor care ați votat pentru mine!
Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare vot, pentru modul în care v-ați mobilizat să mă susțineți, pentru prietenia dumneavoastră!
După cum știți, chiar dacă nu am trecut în finală, am fost nominalizată la PREMIUL DE ORIGINALITATE, iar aici am iarăși nevoie de voturile dumneavoastră și îndrăznesc, din nou, să vă rog să mă susțineți cu un vot online și cu sms la 1444, cu textul 15 și o puteți face de maxim 10 ori!
Votarea a început de vineri seară și tine toată săptămâna până pe 12 mai când are loc finala! a transmis Denisia pe Facebook.
    Vineri, 12 mai, 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu Românii au talent. În marea finală vom afla și cine este câștigătorul premiului de originalitate.
Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔