Mâine dimineață mergem cu toții la vot.Românii din diaspora au 2 zile pentru a vota,sâmbătă și duminică.Știm că din ce in ce mai putini oameni merg la vot, insa credem ca e important sa convingem cat mai multa lume sa isi exercite acest drept.

Iata 3 motive pentru care trebuie sa mergi la vot.

  • Vreau sa decid eu pentru mine, nu sa ii las pe altii

Cu cat mai putini oameni aleg sa mearga la vot, cu atat deciziile importante vor fi luate de o minoritate si e foarte posibil sa nu iti convina apoi ce decizii s-au luat si sa nu mai poti face prea multe lucruri pentru a schimba situatia.

  • Este dreptul meu sa votez

Gandeste-te ca nu demult nu conta ce votau oamenii, ca sunt multi tineri care au murit in 1989 pentru ca noi sa votam acum, asa ca macar din respect pentru ei, daca nu din spirit civic, sa mergem la vot.

  • Arata ca iti pasa

Daca iti pasa de societatea si de tara in care traiesti, atunci vei merge la vot. Lipsa ta le arata conducatorilor ca nu iti pasa de tara, prin urmare nici lor nu o sa le pese de tine si de tara pe care ar trebui sa o conduca.

Nu uita ca orice vot conteaza si ca deciziile ar trebui luate de majoritate, nu de minoritate, insa daca foarte putini oameni merg la vot, atunci ei decid pentru marea majoritate a oamenilor care prefera sa stea acasa./Sursa/https://radiodevis.ro

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔