Dan Tîrniceru-Ifrim a fost în ultima perioadă unul dintre cei mai curtați politicieni de către aproape toate formațiunile politice. După ce a anunțat inițial că va candida la Primăria Darabani din partea ALDE, Tîrniceru s-a înrolat în rândurile USR Darabani și râvnește la fotoliul de primar plus 6-7 posturi în Consiliul Local din cel mai nordic oraș al țării.

”Având în vedere că într-un mandat de consilier independent am făcut opoziție pentru PSD și în al doilea mandat am făcut opoziție pentru PNL, cu toate că am susținut PNL-ul și ei au șters bocancii cu mine, trebuia să iau o decizie” a declarat în exclusivitate pentru Darabaneni.ro, consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim.

Chestionat în legătură cu plusurile formațiunii politice la care a aderat, după ce a renunțat la ALDE, Tîrniceru mizează pe tinerețea membrilor USR și pe faptul că va avea o mai mare libertate la acest partid : ”Nu văd să aibă în plus, cred că e o echipă mai tânără și poate am altfel de oameni cu care pot lucra. Îmi dau voie să-mi fac eu lista de consilieri” a mai precizat Tîrniceru pentru ziarul online al orașului Darabani, candidatul la Primărie dorind să vină cu nume surpriză pe lista USR pentru Consiliul Local Darabani. ”Vreau un altfel de Darabani, vreau o altă imagine a orașului. Am mai spus: sunt un virtuoz, nu un dansator, dar nici nu voi fi locotenent” a mai declarat pentru Darabaneni.roDan Tîrniceru-Ifrim.Liderul USR Darabani, Ciprian Grigoraș, a confirmat faptul că Dan Tîrniceru-Ifrim nu a ezitat prea mult în a accepta propunerea de a candida la Primărie din partea acestei formațiuni politice și a solicitat să aibă candidații proprii pe lista de consilieri. Chiar dacă au fost unele informații care vehiculau o alianță PNL-USR la Darabani, Grigoraș a infirmat acest lucru. Sursa http://darabaneni.ro/
Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔