În perioada 19-22 septembrie 2024, Lacul Suharău va găzdui o competiție de pescuit mult așteptată, Cupa TDG Baits. Aceasta promite să fie un eveniment de neuitat pentru pasionații de pescuit din întreaga țară, atrăgând echipe de pescari dornice să își demonstreze abilitățile și să concureze pentru premii substanțiale.

Detalii Competiție

Cantitate și Taxe: Participarea la competiție necesită o taxă de înscriere de 1800 RON pentru fiecare echipă formată din 2 sau 3 pescari.

Premii: Premiile sunt generoase și atractive, fiind distribuite astfel:

  • Locul I: 8000 RON
  • Locul II: 6000 RON
  • Locul III: 4000 RON
  • Locul IV: 3000 RON

Organizare și Structură

Competiția va include 24 de echipe, repartizate în 4 sectoare, ceea ce va asigura o desfășurare echitabilă și bine organizată a evenimentului. Lacul Suharău, cu peisajele sale pitorești și condițiile excelente pentru pescuit, va oferi un cadru ideal pentru participanți.

TDG Baits: Mai Mult Decât O Competiție

TDG Baits este cunoscută nu doar pentru produsele sale de calitate destinate pescuitului, ci și pentru organizarea de evenimente care unesc comunitatea pescarilor. Cupa TDG Baits 2024 nu va fi doar o competiție, ci și o oportunitate pentru pescari de a socializa, de a împărtăși experiențe și de a învăța unii de la alții.

Participare și Înscriere

Pescarii interesați de participare sunt încurajați să se înscrie cât mai curând posibil, având în vedere numărul limitat de locuri disponibile. Detalii suplimentare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul oficial al TDG Baits.

Concluzie

Cupa TDG Baits 2024 promite să fie un eveniment memorabil, plin de provocări și recompense. Fie că sunteți un pescar profesionist sau un amator pasionat, această competiție oferă oportunitatea perfectă de a vă testa abilitățile și de a vă bucura de frumusețea naturală a Lacului Suharău. Nu ratați ocazia de a participa la unul dintre cele mai mari evenimente de pescuit ale anului!