Un grup de dărăbăneni pasionați de sportul rege au lansat ideea organizării înainte de Crăciun (în perioada 18-22 decembrie) a primei ediții a Cupei Nordului, o competiție de futsal care se va disputa în noua Sală a Sporturilor din Darabani. Informeaza cei de la http://darabaneni.ro/

Cupa Nordului este organizată de Primăria orașului Darabani împreună cu Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă”, Liceul ”Dimitrie Cantemir” din localitate și ACS Sporting Darabani. Partenerii media ai competiției sunt Darabaneni.ro și TV Darmir, premiile consistente pe care le promit organizatorii fiind asigurate de sponsorii: Sagrod, Casa Andrei, Dermoestetic și Rezident Construct Proiect Darabani. Taxa de înscriere în competiție este de 100 de lei de echipă, care va trebui achitată până în 15 decembrie, ultima zi de înscriere.

În lotul fiecărei echipe trebuie să fie cel puțin 2 jucători născuți după 1 ianuarie 2001 (under 18), iar cel puțin unul dintre cei doi trebuie să fie integralist în fiecare partidă. Lotul unei echipe va fi format din minim 5 jucători și maxim 8, sistemul de joc fiind 4 plus unul. Pot juca la Cupa Nordului jucători care au împlinit 16 ani, dar și mai mici, dacă au acordul scris al părinților (descarcă formularul mai jos).
Relații suplimentare și înscrieri la tel. 0751210150 . Aiciregulamentul competiției, descarcă deAici formular acord parinte si declaratie sportiv formular acord parinte si declaratie sporttiv formularul de acord al părintelui și declarația sportivului.