Un cunoscut taximetrist din Dorohoi a decedat astăzi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”din Botoşani, cel mai probabil din cauza coronavirusului.Scriu cei de la https://www.realitateadorohoiana.ro/

Gheorghe Ştefan, de 58 de ani, a fost internat la Spitalul Judeţean în urmă cu aproximativ trei săptămâni, după ce a acuzat o stare generală proastă. Taximetristul dorohoian suferea, în momentul internării de  un cumul de afecţiuni. În urmă cu aproximativ două săptămâni, el a fost intubat, asta după ce cu două – trei zile înainte, fusese confirmat cu COVID 19, conform declaraţiei unui apropiat al familiei.

Din primele informații se pare că în momentul decesului, taximetristul era intubat pe secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), virusul COVID afectându-i plămânii.

Autoritățile sanitare urmează să stabilească contacții direcți ai bărbatului și mai ales dacă el a desfășurat activitate înainte de infectare. La acest moment nu se știe de unde a contactat virusul.

Colegii taximetrişti din Dorohoi dar şi alţi cunoscuţi ai decedatului au transmis mesaje de condoleanţe familiei, pa paginile de facebook.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!