Județul Botoșani primește astăzi un nou lider în administrația sa, o figură cu o experiență bogată atât în sectorul privat, cât și în cel public. Cristina Breșug, recunoscută pentru contribuția sa semnificativă în domeniul administrativ și pentru implicarea activă în comunitate, preia funcția de subprefect, aducând cu ea o viziune proaspătă și determinare pentru dezvoltarea județului.

Cu o carieră marcantă în domeniul administrației publice locale, Cristina Breșug este un nume binecunoscut în județul Botoșani. Aflată acum la cel de al treilea mandat ca și consilier județean, Breșug s-a remarcat prin abilitățile sale de leadership și dedicarea față de nevoile comunității. În plus, în 2021, a devenit prima femeie care a preluat conducerea Autorității Teritoriale de Ordine Publică, reușind să aducă schimbări semnificative în modul în care aceasta răspunde cerințelor și preocupărilor locuitorilor botoșăneni.

“Este o onoare să fiu numită în funcția de subprefect în județul nostru. Voi continua să mă dedic cu toată energia și profesionalismul meu dezvoltării comunității și susținerii intereselor cetățenilor”, a declarat Cristina Breșug cu ocazia preluării noii sale funcții.

Cu o atitudine fermă împotriva acțiunilor care nu servesc interesului general și cu un angajament pentru inovație și eficiență administrativă, noul subprefect își propune să colaboreze strâns cu autoritățile locale, societatea civilă și mediul de afaceri pentru a promova proiecte și inițiative care să contribuie la dezvoltarea durabilă a județului.

Cristina Breșug îi succede în funcție lui Tiberiu Manolache, care va candida în alegerile locale la Dorohoi. Manolache a fost apreciat pentru contribuția sa și pentru proiectele implementate în timpul mandatului său, iar Breșug preia acum ștafeta, promițând să continue și să consolideze această traiectorie pozitivă.

Astfel, o nouă pagină se deschide în istoria administrativă a județului Botoșani, o pagină marcată de determinare, profesionalism și angajament pentru binele comun. Cu Cristina Breșug la cârma instituției de subprefect, cetățenii se pot aștepta la o guvernare transparentă, orientată către nevoile lor și la promovarea unei dezvoltări echitabile și sustenabile în întregul județ.